Eötvös Loránd Kutatási Hálózat
Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet
9400 SOPRON CSATKAI UTCA 6-8. TEL.: +36 99 508 364
E-mail: geomatika_szeminarium@epss.hu

XII. Geomatika Szeminárium

Szervező intézmények:
Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet, Magyar Asztronautikai Társaság, Soproni Tudós Társaság


Szervezőbizottság:

Wesztergom Viktor, Bányai László, Papp Gábor, Benedek Judit, Gribovszki Katalin, Bozsó István, Porkoláb Kristóf, Békési Eszter, Szárnya Csilla, Szlávy Anna, Brányi Gyöngyi, Székely Anna Krisztina

A rendezvény helyszíne:

Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet 9400 Sopron, Csatkai u 6-8.

A rendezvény célja:


A korszerű földtudományi célú adatgyűjtési és adatfeldolgozási módszerek, az ahhoz kapcsolódó felhasználói rendszerek elméleti és gyakorlati vonatkozásainak ismertetése, továbbá a geodézia, a geofizika, a szeizmológia, a műszertechnika, a fotogrammetria, a távérzékelés, a térinformatika, a geomatematika, a nehézségi erőtér modellezése, a kozmikus geodézia, a GNSS rendszerek és a geodinamika legújabb kutatási eredményeinek bemutatása. A szakterülethez kapcsolódó vállalkozások részére (térben korlátozott) szakmai kiállítási lehetőség biztosítása.

Regisztráció a honlapra és jelentkezés a rendezvényre:

A bejelentkezéshez szíveskedjék a Regisztráció ikonra kattintani. A regisztrációs űrlap kitöltése kötelező. A regisztráció elfogadásáról, a felhasználói névről, a jelszóról és a jelentkezés kötelező aktiválásáról azonnal automatikus E-mail üzenetet küldünk. Ha az üzenet néhány percen belül nem érkezik meg, jelezze a geomatika_szeminarium"kukac"epss.hu címen.

A számlázással kapcsolatos kérdésekben kérjük, hogy forduljanak Székely Anna Krisztinához, a MANT gazdasági ügyintézőjéhez (iroda"kukac"mant.hu).

Az E-mail küldését és a felhasználói aktiválást követően a felhasználói név és a jelszó, továbbá a regisztrációs űrlap tartalma a Belépés ikonra történő kattintás után a felhasználói oldalon az adott határidőkig módosítható, vagy a regisztráció törölhető. A rendezvényre vonatkozó aktuális információk, az előadások és azok tartalmi kivonatai szintén itt tekinthetők meg.
A rendezvényre természetesen a helyszínen is lehet regisztrálni, de csak résztvevőként.

Egyéb fontos tudnivalók:

A kétnapos rendezvény időkorlátja, a minimum 15 perc előadási idő és a vitafórum biztosítása miatt - a beérkezett anyagok számának függvényében - maximum 28-30 szóbeli előadásra nyílik lehetőség. A további előadások anyagai a rendezvény ideje alatt folyamatosan poszteren mutathatók be. A poszter szekció és a poszterek rövid szóbeli ismertetése a program szerves része.

Többszerzős előadásnál csak egy személy regisztráljon előadóként. A társszerzők csak akkor regisztráljanak, ha személyesen is részt vesznek a szemináriumon.

Egy részvételi díj befizetése csak egy előadás megtartására jogosít, ezért egy személy előadóként csak egy előadást jelenthet be. Ha kutatócsoportok több, többszerzős előadással jelentkeznek, az előadásokat más-más személy jelentse be. A rendszerben megjelenő szerzői listákban az a szerző kerül a lista elejére, aki az előadást bejelenti. A végleges programban a teljes szerzői lista is megjelenik.

Ha szükséges, a program szóbeli előadásainak kiválasztását egy Programbizottság végzi el, amelyben a soproni szervezők mellett a nagyobb szakmai intézményeink is képviseltetik magukat. A Bizottság döntését 2022.09.15-ig közli az előadókkal.


A rendezvény időpontja:

2022 október 13-14.

Részvételi díj:

40.000.- Ft (bruttó)

PhD hallgatók részére: 28.000.- Ft (bruttó)


Kamarai továbbképzési pontérték:

szervezés alatt


Határidők:

Jelentkezés előadóként: 2022.09.12

Jelentkezés résztvevőként (honlapon): 2022.10.10

Regisztráció visszavonása: 2022.10.05

Az előadások feltöltése: 2022.10.11


Azoknak, akik időben nem vonják vissza a regisztrációt, és nem vesznek részt a Szemináriumon bruttó 5000 Ft eljárási díjról küldünk számlát.